Skip to main content

Smart Industry in gesprek met Arnold Stokking over circulariteit

By 15 December 2020October 15th, 2021Artikel

We kunnen weer een wereldspeler worden, laten we die kans samen aangrijpen. Circulariteit biedt veel werkgelegenheid en kansen voor bedrijven. Het spannende is dat we tegelijkertijd bezig zijn met een maatschappelijk thema en werkgelegenheid. Dat is ook een uitdaging. Zeker in Nederland is het mogelijk om te werken aan maatschappelijke thema’s en werkgelegenheid. Dankzij onze geweldige kennisinfrastructuur en netwerk van ondernemers die samen circulariteit vormgeven en wereldwijd nieuwe activiteiten starten.

“Circulariteit biedt ontzettend veel werkgelegenheid en kansen voor bedrijven. Het spannende is, is dat je aan een maatschappelijk thema en aan werkgelegenheid tegelijkertijd, dat is juist de uitdaging. Juist dat wat in Nederland kan!” Bekijk onderstaande video om Smart Industry in gesprek te zien met Arnold Stokking over circulariteit.

Smart Industry in gesprek met Arnold Stokking, Managing Director Brightsite over circulariteit:

Over Brightsite

Brightsite kan een belangrijke bijdrage leveren aan de overgang van de chemische industrie naar hernieuwbare energie en grondstoffen, met als doel deze sector klimaatneutraal te maken en oplossingen te bieden voor andere sectoren. Wij stimuleren de ontwikkeling en commerciële toepassing van technologieën die de chemische industrie in staat stellen haar doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en menselijk kapitaal te bereiken, in overeenstemming met de klimaatuitdaging en de energietransitie. Een mooie opdracht waar kennis en kunde van alle partijen samenkomen, toegewijd aan het veiligstellen en bevorderen van werkgelegenheid op een duurzame manier.