Veiligheid en maatschappelijke acceptatie

Veiligheid is onze eerste prioriteit, zodat aan het eind van de dag iedereen in goede gezondheid naar huis terugkeert. We streven er altijd naar een goede buur te zijn, voor zowel onze interne als externe buren. De programmalijn Veiligheid en maatschappelijke acceptatie richt zich op het borgen van de integrale procesveiligheid en de maatschappelijke acceptatie.

Om aan onze doelstellingen te voldoen en dit te blijven doen in een veranderende omgeving, werken wij aan verschillende subthema’s binnen drie hoofdthema’s:

  • Veiligheid & Leiderschap
  • Governance & Processen
  • Asset Ontwerp & Beheer
Download flyer

Interesse in samenwerking?

Ik kom graag met u in contact om te bespreken hoe we samen kunnen werken.

De veiligste, meest concurrerende en meest duurzame chemie- en materialen site

Het toekomstperspectief is dat Chemelot in 2025 de veiligste, meest concurrerende en meest duurzame chemie- en materialen site in West-Europa is. In 2050 is Chemelot succesvol geweest in het implementeren en handhaven van de hoogste veiligheidsnormen in een veranderende industrie. Chemelot is een industrieleider op het gebied van veiligheid en deelt zijn expertise met anderen. Elke dag keren alle medewerkers in goede gezondheid terug naar huis in een samenleving die onze aanwezigheid accepteert.

Wilt u een bijdrage leveren aan dit programma, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met Programma Manager Esta de Goede. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Projecten

Binnenkort meer informatie over aankomende projecten binnen deze programmalijn. Volg onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven.